Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Comeback-single Shaggy via internet

Shownieuws

De eerste single in drie jaar van reggaezanger Shaggy, 'Wild 2nite', is vanaf dinsdag verkrijgbaar via internet. De plaat zijn comeback inluiden.

De eerste single sinds drie jaar van reggaezanger en rapper Shaggy, 'Wild 2nite', is vanaf dinsdag verkrijgbaar via internet. De videoclip voor de single werd onlangs opgenomen in de New Yorkse wijk Brooklyn. Het nieuwe album, 'Clothes drop', verschijnt op 20 september in de platenzaken. De opvolger van 'Lucky day' (2002) moet de comeback van Shaggy inluiden.

Het nieuwe album van de 37-jarige ster uit Jamaica bevat veel gastbijdragen. Will. I am van The Black eyed peas is te horen op het nummer 'Shut up and dance', de track die hij tevens voor Shaggy produceerde. Zanger Rayvon, waarmee Shaggy in 2001 de hit 'Angels' opnam, is opnieuw te horen op dit album in het nummer 'Back in the dayz'. Ook Nicole van 'The pussycat dolls', Natasha Watkins en Brian Gold zijn te horen op de nieuwe cd. Het album werd geproduceerd door een groot aantal mensen, onder wie het bekende duo Sly & Robbie.

Shaggy, wiens echte naam Orville Richard Burrell is, brak door in 1993 met de hit 'Oh Carolina'. Met dit nummer haalde hij in negen landen de eerste plaats van de hitparade. In 1995 opnieuw een grote hit met 'Boombastic'. In 2001 bereikt hij met het nummer 'It wasn't me' de hoogste regionen van alle hitlijsten wereldwijd. Het nummer is afkomstig van het album 'Hot shot', wat wereldwijd meer dan 6,7 miljoen cd's verkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen