Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van Inkel naar Q-Music

Shownieuws

Jeroen van Inkel is vanaf september te beluisteren bij het nieuwe radiostation Q-music. Van Inkel gaat de ochtendshow presenteren op alle werkdagen.

Deejay Jeroen van Inkel is vanaf september te beluisteren bij het nieuwe radiostation Q-music. Hij gaat op werkdagen de ochtendshow presenteren tussen 06.00 uur en 09.00 uur. Van Inkel is blij met de transfer. "Ik ben een uitgesproken gevoelsmens en deze overstap voelt gewoon heel goed."

Van Inkel, die momenteel te horen is op Radio Veronica, volgt de van oorsprong Vlaamse zender al een tijdje in België. "De manier hoe ze daar de radiomarkt bespelen spreekt mij erg aan. De positieve en opgewekte sound is iets waar ik mij heel goed in kan vinden", legt hij uit. "Ook het radio maken in de vroege uurtjes is en blijft iets speciaals."

Jeroen van Inkel begon als deejay in discotheken en bij lokale radiostations. Hij maakte naam bij Radio Decibel en stapte in 1984 over naar Radio Veronica, waar hij met Adam Curry, Rob Stenders en later solo goed beluisterde radioprogramma's maakte. In 2000 verruilde hij Veronica FM voor Radio 538. Begin vorig jaar keerde Van Inkel terug bij Radio Veronica.

Sinds 1 juni is Noordzee 100.7 FM eigendom van De Persgroep. Het station wordt op 1 september omgedoopt tot Q-music. Dit nieuwe radiostation wordt gepositioneerd als een jong volwassen popstation met een positieve en opgewekte sound.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen