Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Corey Feldman: Ik werd gedwongen tot acteren

Shownieuws

Corey Feldman zegt dat hij door zijn ouders gedwongen is acteur te worden. "Op je derde kan je niet zelf beslissen.Ik werd gestraft als ik een rol niet kreeg."

Corey Feldman is door zijn ouders gedwongen acteur te worden. "Op je derde kun je niet zelf beslissen. Ik onderhield mijn familie. Als ik na een auditie een rol niet kreeg, werd ik gestraft. En ik werd uitgehongerd, omdat ik op een bepaald gewicht moest blijven", vertelt de acteur in een interview met Fox News.

In de jaren tachtig was Feldman niet weg te denken van het witte doek. Hij maakte in totaal meer dan zeventig films, waaronder 'Stand by me','The goonies' en 'Dream a little dream'. Maar zoals bij meerdere kindsterren is gebeurd, ging het bergafwaarts met zijn carrière toen hij in zijn tienerjaren aan de drugs raakte, verkeerde vrienden kreeg en meerdere malen werd gearresteerd.

Recentelijk kwam Feldman in het nieuws toen hij zich uitsprak over Michael Jackson, met wie hij als kind bevriend was. "Ik zag parallellen tussen de verklaring van het vermeende slachtoffer en mijn eigen ervaring. Michael heeft me nooit kwaad gedaan, maar wel foto's van naakte mensen laten zien", vertelt Feldman. "Omdat ik zelf sinds kort ook vader ben, voelde ik me geroepen de politie van alle informatie te voorzien."

Tegenwoordig gaat het goed met de 33-jarige acteur. "Ik ben al veertien jaar clean. De belangrijkste dingen in mijn leven zijn nu God, liefde en rust." Feldman is druk bezig met de repetities van de toneelbewerking van 'Fatal attraction', de film uit 1987 waarin een liefdesverhouding uitloopt op een nachtmerrie. Feldman speelt de rol van de overspelige Dan Callagher, in het origineel gespeeld door Michael Douglas. De première is zondag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen