Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Georgina Verbaan en Tygo Gernandt eregasten in Utrecht

Shownieuws

Georgina Verbaan en Tygo Gernandt worden 4 september als eregasten ontvangen tijdens de première van hun film 'Joyride' in Utrecht

Georgina Verbaan en Tygo Gernandt worden op 4 september als eregasten ontvangen tijdens de openluchtpremière van de nieuwe film 'Joyride' in Utrecht. Het Nederlands Film Festival organiseert dit jaar voor de vierde keer het filmspektakel Drijf In, waar het publiek vanuit een bootje of vanaf de kadetrappen film kan zien.

'Joyride' is een psychologische thriller over drie meiden, gespeeld door Georgina Verbaan, Peggy Vrijens en Dorien Haan, die om mee te doen aan een talentenjacht in Nice een oldtimer cabriolet stelen. Halverwege de trip blijkt in de achterbak van de auto een bewusteloos slachtoffer (Tygo Gernandt) te zijn verstopt. De regie is in handen van Frank Herrebout die met producent Leo van Maaren ook het scenario schreef.

Het Nederlands Film Festival sluit met de vertoning van 'Joyride' het Utrecht Uitfeest af, waarmee het culturele seizoen in Utrecht officieel is geopend. 'Joyride' is vanaf 8 september te zien in ongeveer twintig bioscoopzalen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen