Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty: Ik was clean tijdens Live 8

Shownieuws

Rocker Pete Doherty ontkent dat hij drugs heeft gebruikt voor zijn optreden tijdens Live 8. "Ik ben clean. Ik heb geen keus", zegt Doherty.

Rocker Pete Doherty ontkent dat hij drugs heeft gebruikt voor zijn optreden tijdens Live 8. "Ik ben clean. Ik heb geen keus," zegt Doherty tegen de Britse krant The Sun, "want ik hem een implantaat in me."

De zanger van de Babyshambles heeft veel kritiek te voorduren gehad voor zijn gedrag tijdens het T-Rex nummer 'Children of the revolution', dat hij zong met Elton John. Critici vonden dat Doherty zijn tekst brabbelde en dat hij over het podium zwalkte. De zanger blijft volhouden dat hij 'high was van de adrenaline en zenuwen'. Ook geeft hij toe een beetje geïrriteerd te zijn door de ruzie met zijn vriendin Kate Moss.

Organisator Bob Geldof verdedigt Pete Doherty´s optreden in Londen. "Ik vond Doherty en Elton fantastisch", zegt Geldof tegen The Mirror. "Ik weet dat er veel kritiek is omdat Pete zijn woorden vergat en struikelend op het podium stond, maar het was absoluut een memorabel optreden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen