Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ice-T laat concertbezoekers zijn vakantie betalen

Shownieuws

Ice-T geeft de komende weken concerten in Australië, maar de tournee draait eigenlijk niet om de muziek. "Deze tour is gepland voor ons om te reizen. Simpel."

Rapper en televisiester Ice-T geeft de komende weken enkele concerten in Australië, maar de tournee draait eigenlijk niet om de muziek. "Deze tour is gepland voor ons om te reizen. Simpel", zegt Ice-T, wiens echte naam Tracy Marrow is. "Het was zo van: laten we een paar optredens plannen en op deze manier een betaalde vakantie krijgen."

De acteur uit 'Law and order: SVU' vertelt niet van plan te zijn om, net als duizenden andere bezoekers, de Sydney Harbour Bridge te beklimmen. De 47-jarige Ice-T zegt 'niet van een of andere brug in Australië afgeblazen' te willen worden. "Dat is niet de manier waarop het eindigt voor mij."

Ice-T is bekend geworden met controversiële rapmuziek, maar hij heeft zich de afgelopen jaren ook ontwikkeld als acteur. Hij is wekelijks te zien in het televisiedrama 'Law and order: SVU'. Hierin speelt hij detective Odafin 'Fin' Tutuola.

"Ik had nooit gedacht dat ik een acteur was", verklapt Ice-T, maar hij heeft inmiddels meer dan vijftig films gemaakt. "Zo rond de veertig waren slecht, maar ik was niet van plan om het acteren op te geven." Na zeven jaar 'Law and order' vindt Ice-T dat hij het acteren begint door te krijgen. "Ik denk dat ik het vak beheers", zegt hij. "Ik probeer het nu ook serieuzer te nemen."

De rapper heeft onlangs het nieuwe rapalbum 'Gangster rap' opgenomen. Hij heeft ook een andere plaat gemaakt met zijn hardcore rapband Bodycount. "Ik ben een paar jaar weggeweest uit de muziek door het 'Law and order'-ding," vertelt Ice-T, "maar we brengen de plaat gewoon op de markt en kijken wel wat er gebeurt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen