Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Crosby, Stills & Nash en P. Diddy bieden excuses aan

Shownieuws

Crosby, Stills & Nash vinden het spijtig dat ze hun Live 8-optreden moesten afzeggen. Ook Sean 'P. Diddy' Combs biedt zijn excuses aan voor zijn afwezigheid.

Crosby, Stills & Nash vinden het spijtig dat ze hun Live 8-optreden zaterdag moesten afzeggen. "Ze zijn heel erg verdrietig dat geen onderdeel konden zijn van dit historische evenement", zegt hun manager maandag. De band maakt momenteel een tournee door Europa en zou een optreden verzorgen voor Live 8 in Berlijn.

De manager meldt dat de groep er vele uren in heeft gestoken om op tijd aanwezig te kunnen zijn in Berlijn. "David Crosby had een vliegtuig geregeld en ze waren bereid een show te verzorgen", legt de manager uit. "Maar ze kregen het niet voor elkaar om het tijdschema passend te krijgen, zodat ze weer op tijd voor hun optreden in Bonn zouden zijn."

Ook Sean 'P. Diddy' Combs heeft zijn excuses aangeboden voor zijn afwezigheid op het Live 8- concert in Philadelphia. "Hij staat totaal achter de missie van Live 8 en het spijt hem dat hij niet kon komen", vertelde een woordvoerder van P. Diddy aan New York Daily News.

Tijdens het concert in Philadelphia zou overigens een vliegtuigje over het terrein zijn gevlogen met de boodschap 'Sean Combs salutes Philly'. Daily News laat weten dat Combs en zijn vriendin Kim Porter zaterdagmiddag zijn gesignaleerd in de koffieketen Starbucks in een vakantiepark net buiten New York.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen