Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul McCartney onthult titel nieuwe album

Shownieuws

Paul McCartney heeft de titel van zijn nieuwe album bekendgemaakt. 'Chaos en creation in the backyard' gaat de plaat heten, zei hij voor de Britse radio.

Paul McCartney heeft de titel van zijn nieuwe album bekendgemaakt. 'Chaos en creation in the backyard' gaat de plaat heten. De 63-jarige muzikant ontkende op de Britse radio dat het een dubbelalbum wordt. "Ik ben wel met twee albums tegelijkertijd bezig", erkent McCartney volgens Ananova.

Het nieuwe album is de opvolger van 'Driving rain' uit 2001. De release wordt verwacht in het najaar. McCartney maakte het album samen met producent Nigel Godrich, die eerder werkte met Radiohead en Travis. Een van de nummers op het nieuwe album zou de titel 'A fine line' hebben.

De ex-Beatle werkte behalve met zijn vaste band samen met de voormalige Jellyfish-zanger Jason Falkner en Bill Withers' voormalige drummer James Gadson. McCartney begint op 16 september een tournee door de Verenigde Staten in Miami, Florida. De rocker was zaterdag nog te zien op het podium van Live 8 in Londen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen