Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'James Brown besmette vrouw niet'

Shownieuws

James Brown heeft een vrouw niet besmet met de ziekte van Graves, een aandoening waarbij het immuunsysteem wordt aangetast. Dat heeft een rechter bepaald.

James Brown heeft een vrouw niet besmet met de ziekte van Graves, een aandoening waarbij het immuunsysteem wordt aangetast. Dat heeft een federale rechter in de Verenigde Staten bepaald. De vrouw had een rechtszaak tegen Brown aangespannen, omdat hij haar zou hebben besmet, nadat hij haar zeventien jaar geleden zou hebben verkracht.

De vrouw eiste in de rechtszaak die ze in januari tegen de zanger had aangespannen 106 miljoen dollar (88,7 miljoen euro) als schadevergoeding. Ze liet weten in 1988 als agent voor Brown te hebben gewerkt, toen de beroemde zanger haar zou hebben bedreigd met een pistool en haar zou hebben verkracht. De advocaat van Brown ontkent de verkrachting.

De advocaat van de aanklaagster heeft laten weten in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak. Browns advocaat zegt niet bang te zijn voor het hoger beroep. "Het was een onbelangrijke zaak in deze rechtbank en het zal ook onbelangrijk blijven in iedere andere rechtbank", reageerde hij. "Een domme zaak is een domme zaak."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen