Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Elle Macpherson is aan het daten'

Shownieuws

Elle Macpherson lijkt aan het daten geslagen. Na de breuk met Aprad Busson lijkt het erop dat ze nu in de aandacht staat van Collin Farrel en Al Pacino.

Voormalig supermodel Elle Macpherson lijkt toch aan het daten geslagen. Vorige week verbrak zij na negen jaar officieel de relatie met haar levenspartner, de Zwitserse bankier Arpad Busson. Beide ontkenden dat daarbij een derde partij gemoeid was maar volgens de New York Post bracht de 42-jarige Australische een maand geleden al een weekendje door met acteur Collin Farrel in de Bahamas.

Volgens dezelfde bron werd zij dinsdag gesignaleerd met acteur Al Pacino in Los Angeles. De bron vertelde dat de twee tijdens een etentje 'zeer intiem' met elkaar waren. Macpherson heeft twee kinderen met Busson, de zoontjes Flynn (7) en Aurelius (2).

Elle Macpherson was één van de meest succesvolle topmodellen uit de jaren negentig. Ook speelde ze rolletjes in de film 'Sirens' met Hugh Grant en in tv-programma 'Friends', als roommate van Joey. Tegenwoordig heeft de blondine haar eigen lingerielijn, Elle Macpherson Intimates.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen