Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jackson stelt fans teleur

Shownieuws

Michael Jackson heeft zijn fans in Bahrein teleurgesteld door zich niet te laten zien. Hij verblijft daar om de drukte na zijn proces te ontvluchten.

Michael Jackson heeft zijn fans in Bahrein teleurgesteld. De 'King of pop' verblijft sinds vorige week in de eilandstaat om de drukte na zijn proces te ontvluchten. Tot grote teleurstelling van zijn fans heeft hij zijn gezicht nog niet laten zien.

Een 17-jarige fan vertelt aan USA Today dat het 'mijn droom is om hem in het echt te zien, ik moonwalk zelf iedere dag'. Ondanks het feit dat de media in het landje officieel niets naar buiten hebben gebracht over het bezoek van Jackson, ging het nieuws over zijn vakantie als een lopend vuurtje rond.

Jackson werd uitgenodigd door sjeik Abdulla Hamad al Khalifa, de zoon van de koning. Die is goed bevriend met Jacksons broer Jermaine. Al Khalifa wil niet uitweiden over de exacte verblijfplaats van Jackson. In een interview met Associated Press laat hij weten dat privacy nu het belangrijkste is. Of Jackson überhaupt nog naar buiten komt is niet bekend maar volgens een bron binnen het koninklijk huis staat er 'niets op het programma'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen