Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BNN start nieuwe radiozender

Shownieuws

BNN start maandag een nieuw radiostation. Vanaf 12.00 uur kunnen luisteraars via internet luisteren naar alle hits van de afgelopen 25 jaar.

BNN start maandag een radiostation. Vanaf 12.00 uur kunnen luisteraars via internet luisteren naar alle hits van de afgelopen 25 jaar. BNN.FM gaat zeven dagen per week en 24 uur per dag uitzenden. Volgens BNN onderscheidt de zender zich van andere webradiostations door 'echte radio' op internet uit te zenden, en geen 'map vol mp3-tjes'.

De zender laat weten dat ze een complete radiozender gaan neerzetten, met 'jingles, nieuws, reportages, interviews, een eigen muziekprogrammering en een eigen DJ, Hey DJ-winnaar Martijn Muijs'.

Luisteraars kunnen op de website hun mening geven over de gedraaide nummers. Op ieder nummer op de playlist kan gestemd worden. Naast muziek zijn ook fragmenten van BNN-shows op Radio 1, 2 en 3FM te beluisteren en krijgen de jonge en onervaren radiomakers van BNN's opleidingstraject CoolCast elke vrijdagmiddag de kans om hun eigen programma te maken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen