Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keith Richards mogelijk vader van Johnny Depp

Shownieuws

Johnny Depp wil dat Rolling Stones gitarist Keith Richards een rol gaat spelen in het vervolg van 'Pirates of the Caribbean'.

Johnny Depp wil dat Rolling Stones gitarist Keith Richards een rol gaat spelen in het vervolg van 'Pirates of the Caribbean'. De acteur ziet Richards wel de rol van zijn filmvader vervullen. "Ik heb met Keith gepraat en hij is super aardig en wil heel graag de rol spelen", zegt Depp. "Het ziet er goed uit." Dat meldt contactmusic.com.

De 'Finding Neverland'-ster heeft laten weten dat hij het karakter van zijn piratenvader deels heeft gebaseerd op Richards. Depp zegt dat er alleen een probleem is. "Het probleem zijn de werkverplichtingen van Richard."

"We hopen dat we de opnamedata kunnen combineren met de tourdata van de Stones. Als dat kan, dan is het alsof een droom uitkomt", vertelt Depp. "Het kan niet beter worden dan dat."

De twee vervolgen op 'Pirates of the Caribbean: the curse of the Black Pearl' worden achter elkaar opgenomen. Uit de oude cast keren onder andere Johnny Depp, Geoffrey Rush, Keira Knightley en Orlando Bloom terug. De vader van Bloom wordt gespeeld door de Zweedse acteur Skellan Skarsgard, bekend van 'Ronin' en 'Amistad'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen