Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton aangevallen door ex-vriendin verloofde

Shownieuws

Paris Hilton is aangevallen in een Londense nachtclub door een ex-vriendin van haar verloofde. Zeta Graff had eerder een relatie met Paris Latsis.

Paris Hilton is aangevallen op de dansvloer van een Londense nachtclub door een ex-vriendin van haar verloofde. Zeta Graff, die twee jaar een relatie had met Paris Latsis, ging compleet door het lint in de club toen ze Paris Hilton zag. Graff werd hierop door de beveiliging naar buiten gebracht. Dat meldt Page Six van The New York Post.

Graff vloog plotseling Hilton aan en probeerde de ketting om haar nek af te rukken. "Ze was aan het schreeuwen en het zag ernaar uit dat ze Paris probeerde te wurgen", vertelt een bron. De combinatie van de muziek en de ketting zou de reden zijn van Graffs aanval.

Hilton droeg een ketting met een waarde van 4 miljoen dollar (3,5 miljoen euro), die ze te leen had van de internationale juwelierszaak van Francois Graff. Zeta was tot 2003 getrouwd met Francois. "Het is een ding om je vriendje te verliezen aan Paris Hilton, maar het iets heel anders als ze je familiejuwelen draagt", zegt een bron.

Daarbij waren Paris en Paris aan het dansen op de hit 'Copacabana', een hit uit de jaren zeventig van Barry Manilow. Graff, die in de veertig is, dacht dat het stel haar uitlachte tijdens het laatste deel van het nummer. Op het eind van het nummer beschrijft Manilow de teloorgang van een showgirl, die dertig jaar geleden een carrière had en nu niet ziet dat ze aan lager wal is geraakt.

Een woordvoerder van Hilton heeft laten weten dat Paris en Paris 'gewoon alleen gelaten willen worden'. "Deze vrouw duikt overal op waar zij heen gaan. Ze lijkt wel een stalker." Hilton wil geen aangifte doen bij de politie. "Ik wil gewoon dat ze weggaat", zegt Hilton tegen Page Six.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen