Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scheiding Jude Law en Sadie Frost definitief

Shownieuws

Jude Law en Sadie Frost hebben hun scheiding geregeld met een telefoontje. Het voormalige stel is onverwachts tot een schikking gekomen.

Jude Law en Sadie Frost hebben hun scheiding geregeld met een telefoontje. Drie dagen na het begin van de scheidingszaak in de rechtbank is het voormalige stel onverwachts tot een schikking gekomen. Sadie zou het huis in Primerose Hill, in het noorden van Londen, mogen houden en een flink geldbedrag ontvangen.

Daarnaast gaat Jude maandelijks alimentatie betalen voor zijn drie kinderen, Rafferty (9), Iris (4) en Rudy (2). De Daily Mirror denkt dat de schikking Sadie ongeveer 5 miljoen Britse ponden oplevert. Zij zegt haar carrière stopgezet te hebben om een echtgenote en moeder te zijn.

Zowel Jude en Sadie hebben papieren ondertekend waarin ze zich verplichten tot volledige geheimhouding. Maar de krant The Mail quote een vriend van het stel: "Sadie is erg blij met de schikking. Ze zijn beide blij met de deal." En hij zou gezegd hebben dat het belangrijkste voor Sadie was om het huis te behouden. "Ze weet nu dat ze financieel veilig zit, maar ze zal nog steeds moeten werken."

Jude en Sadie waren zes jaar getrouwd en zijn uit elkaar gegaan in 2003. Jude heeft sinds die tijd een relatie met de actrice Sienna Miller. Met Kerstmis is het stel verloofd en nu is de weg vrij om te trouwen. Sadie heeft op dit moment een relatie met de 24-jarige Jackson Scott.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen