Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Petra en Janita winnen tweelingtest

Shownieuws

De tweeling Petra en Janita heeft 'de Tweelingtest' gewonnen. De 21-jarige tweeling kreeg in de finale vrijdagavond 42 procent van de stemmen.

De weeling Petra en Janita heeft 'de Tweelingtest' gewonnen. De 21-jarige tweeling kreeg in de finale van het Tros-programma vrijdagavond 42 procent van de stemmen. De Nederlandse kijker vond Petra en Janita de leukste en de meest identieke tweeling van Nederland.

Chiel en Camiel eindigden op een tweede plaats met 38 procent en Agnes en Marijke werden laatste met 20 procent van de stemmen. De drie tweelingen lieten in de strijd om de titel honderden koppels achter zich.

Petra en Janita hebben een reis gewonnen naar het Amerikaanse plaatsje Twinsburg. Daar wordt jaarlijks een parade opgevoerd, die wordt bezocht door tweelingen uit de hele wereld.

Vanaf 21 mei werd de 'de Tweelingtest' door de Tros uitgezonden en wekelijks keken er gemiddeld 2,5 miljoen mensen naar het programma. Tweelingen uit de show, die werd gepresenteerd door Caroline Tensen, werden aan diverse testen onderworpen. Er werd gelet op houding, emotionele uitingen en de tweelingen werden onderworpen aan psychologische testen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen