Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nance presenteert 'lekker luchtig' muziekprogramma

Shownieuws

Tros-presentatrice en zangeres Nance presenteert vanaf 9 juli het 'lekker luchtige' nieuwe muziekprogramma 'Tros Muziekfeest'.

Tros-presentatrice en zangeres Nance presenteert vanaf 9 juli het 'lekker luchtige' nieuwe muziekprogramma 'Tros Muziekfeest'. Zes weken lang brengen nationale artiesten onder wie Wolter Kroes, Jan Smit en BZN in deze show hun grootste hits. "Het is niet helemaal mijn muziek, maar wel heel erg leuk om te presenteren", vertelt Nance aan Novum Nieuws.

De 31-jarige Nance, die met Henk Westbroek ooit het Nederlandstalige duet 'De laatste en de eerste' opnam, is niet van plan naar aanleiding van haar nieuwe show ooit nog een Nederlandstalig lied op te nemen. "Nee absoluut niet. Maar als er echt iemand met een heel goed idee komt, wie weet", vertelt Nance.

Na het vertrek van Linda de Mol en Caroline Tensen van de Tros naar Talpa, is Nance één van de weinige vrouwen die de zender nog overheeft. "Ja ik voel me best een beetje eenzaam als vrouw bij de Tros", zegt ze lachend. "Gelukkig heb ik nog genoeg leuke collega's als Jaap (Jongbloed) en Antoinette (Hertsenberg) over."

Nance zit op tv-gebied nog boordevol ambities. "Ik zou graag nog een muziekprogramma maken in een ander jasje dan mijn nieuwe programma", zegt Nance. Een talkshow zit er voorlopig niet in. "Daar ben ik nog niet klaar voor. Ik ben meer van de spelletjes en de entertainment."

Ook op privé-gebied gaat het haar voor de wind. Al lange tijd is Nance gelukkig met haar vriend, maar trouwen zit er voorlopig niet in. "Ik heb nog niemand op z'n knieën zien liggen", zegt Nance. De presentatrice voelt er niks voor om haar huwelijk groots aan te kondigen. "Nee hoor, heel veel geld laten betalen door SBS om mijn huwelijk live uit te mogen zenden op tv, no way."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen