Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Russell Crowe gooide ook een vaas'

Shownieuws

Russell Crowe heeft niet alleen een telefoon naar het hoofd van de conciërge van het Soho's Mercer Hotel gegooid. Crowe gooide ook een vaas naar de man.

Russell Crowe heeft niet alleen een telefoon naar het hoofd van de conciërge van het Soho's Mercer Hotel gegooid. De Hollywood-ster gooide ook een vaas naar de man. "Na het gooien van de vaas maakte Crowe een buiging alsof hij net een optreden op een podium had verzorgd en daarna nam hij een karate-vechthouding aan", vertelt een anonieme bron aan enkele New Yorkse kranten.

Op een videoband, gemaakt door beveiligingscamera's van het hotel, was te zien dat de telefoon het gezicht van de conciërge raakte en dat de vaas de man net miste. De 41-jarige acteur werd begin juni gearresteerd vanwege dit misdrijf. Hem werd geweldpleging ten laste gelegd.

Het incident vond plaats om 04.00 uur, toen het Crowe niet lukte zijn vrouw in Australië te bereiken met de telefoon op zijn hotelkamer. De acteur diende een klacht in bij de conciërge, die volgens de bron reageerde met de opmerking 'whatever' ('nou en'). Hierop stormde Crowe naar de lobby en gooide hij een telefoon naar de man.

Crowe kan maximaal acht jaar gevangenisstraf krijgen, maar het ziet ernaar uit dat alle aanklachten tegen de acteur komen te vervallen als hij buiten de rechtbank om tot een schikking komt met de man.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen