Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton wil trouwen als een prinses

Shownieuws

Paris Hilton heeft prins William gesmeekt te mogen trouwen in de St. Pauls kathedraal of in Westminster Abbey in Londen, omdat ze wil trouwen als een prinses.

Paris Hilton heeft de Britse prins William gesmeekt te mogen trouwen in de St. Pauls kathedraal of in Westminster Abbey in Londen. De Hilton-erfgename wil niets liever dan met haar verloofde Paris Latsis op een van deze historische plekken in het huwelijksbootje stappen, meldt contactmusic.

Nadat Paris hoorde dat alleen de Britsee gevestigde orde daar mag trouwen, zou ze 'kapot' zijn geweest. Een brief naar prins William leek haar de enige mogelijkheid alsnog haar zin te krijgen. Ook de Britse prins kon echter niets voor haar doen.

Paris en Paris mogen elkaar wel het jawoord geven op het stadshuis van Windsor. Daar trouwden dit jaar ook prins Charles en Camilla Parker Bowles. Tegen de Britse Daily Star zei Hilton: "Ik wil met kerst trouwen, want ik ben dol op sneeuw en haardvuren. Windsor is cool. Als prins Charles er is getrouwd, dan vind ik het goed genoeg."

Hilton maakt geen geheim van de reden waarom de Amerikaanse en de Griek in Engeland willen trouwen. "Ik heb altijd al als een prinses willen trouwen. Dat kan alleen in Engeland. Bovendien, als er Amerikaanse royalty zouden zijn, dan ben ik wel de eerste die daarvoor in aanmerking komt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen