Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christina Aquilera doet striptease cadeau

Shownieuws

Christina Aquilera heeft haar verloofde voor zijn verjaardag een striptease cadeau gedaan. Ook heeft ze gezoend met één van de stripteasedanseressen.

Christina Aquilera heeft haar verloofde Jordan Bratman voor zijn verjaardag een striptease cadeau gedaan. Ook heeft ze voor het oog van haar vriendje gezoend met één van de ingehuurde stripteasedanseressen.

De 'dirty'-ster heeft al drie jaar een romance met de muziekbons. Ze lokte Bratman in New York een stripclub in waar hij tien danseressen mocht uitkiezen om hem de rest van de avond gezelschap te houden. Christina schroomde niet om met de meisjes mee te doen.

Een bron vertelt aan New York Daily News: "Christina heeft zelf ook mee gestript en gezoend met een Beyoncé look-a-like". Vorig jaar maakte de zangeres al bekend dat ze vaak lesbische fantasieën heeft en het erg sexy vindt om twee vrouwen samen te zien.

Eerder deze week liet Aquilera weten een nummer voor haar nieuwe album niet op te nemen omdat het geschreven is door Britney Spears. Spears schreef het nummer onder het pseudoniem Aurora Lynne. Het nieuwe album van de Christina komt mede daardoor later uit dan gepland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen