Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Affleck en Garner getrouwd

Shownieuws

Ben Affleck en Jennifer Garner zijn woensdag getrouw. Ook werd bevestigd dat Garner zwanger is van hun eerste kindje dat in november wordt verwacht.

Ben Affleck en Jennifer Garner zijn woensdag getrouwd. Zo heeft een woordvoerder van het stel laten weten. Ook werd bevestigd dat Garner zwanger is van hun eerste kindje. Hoewel Affleck tijdens zijn relatie met Jennifer Lopez de publiciteit niet schuwde, heeft hij zijn romance met Garner altijd uit de publiciteit proberen te houden.

De twee acteurs leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de film 'Daredevil' in 2003. "Ik wist instinctief dat hij er voor me was", zei Garner toen al over Affleck. En Affleck over Garner: "Ze heeft geen idee hoe mooi ze is, dat maakt haar zo aantrekkelijk."

Garner scheidde vorig jaar na een huwelijk van 3,5 jaar van acteur Scott Foley. Rond dezelfde tijd verbraken Affleck en Lopez hun verloving. Kort daarna werd bekend dat Affleck en Garner een relatie hadden.

De 32-jarige Affleck en de 33-jarige Garner trouwden op twee kleine eilandjes in het Caribische gebied. De baby wordt in november verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen