Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bill Cosby gaat gewoon door

Shownieuws

Bill Cosby mag dan in een rechtszaak verwikkeld zijn, dat weerhoudt hem er niet van om zich te blijven inzetten voor het goede doel.

Bill Cosby mag dan in een rechtszaak verwikkeld zijn, dat weerhoudt hem er niet van om zich te blijven inzetten voor het goede doel. In een interview dat hij woensdag gaf in 'Good Morning America' van televisiezender ABC, zei Cosby dat hij zich niets aantrekt van de beschuldigingen. "Het interesseert mij niet wat mensen denken. Als mijn acties kinderen kunnen helpen is dat genoeg", zei Cosby.

De 67-jarige televisievader werpt zich de laatste jaren steeds vaker op als wereldverbeteraar. Zo sprak hij afgelopen februari op scholen om kinderen aan te moedigen hun school af te maken, zette hij zich in tegen straatgeweld en haalde hij 1,2 miljoen euro op de universiteit van Massachusetts. Cosby studeerde hier ooit zelf en wil dat het geld gebruikt wordt om kansarme jongeren aan de universiteit te laten studeren.

Cosby, die eerder deze maand werd verkozen tot de leukste televisievader aller tijden, werd begin dit jaar aangeklaagd door een vrouw die zegt dat hij haar drie pillen heeft gevoerd en haar daarna heeft gemolesteerd. Volgens Cosby was hij gewoon bevriend met de vrouw en had hij haar de pillen gegeven, omdat ze zei slaapproblemen te hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen