Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bobby Brown: Ik ben geen slechte jongen

Shownieuws

Bobby Brown wil de wereld laten weten dat hij geen 'bad boy' is. Ze hebben mijn leven geportretteerd als alleen maar problemen", zegt Brown. "Dit klopt niet."

'Bad boy' Bobby Brown geeft het publiek vanaf donderdag een kijkje in zijn leven om aan te tonen dat hij geen slecht mens is. De zanger heeft de laatste vijftien jaar meer tijd op het politiebureau doorgebracht dan hij in de hitlijsten stond. Het is nu tijd voor een imago-verbetering, vindt hij. "Ze hebben mijn leven geportretteerd als alleen maar problemen, problemen en problemen. Dit klopt niet. Ik ben geen slecht persoon."

Mensen kunnen het leven van Brown volgen in de reallife soap 'Being Bobby Brown'. Daarin worden de zanger, zijn vrouw Whitney Houston en hun drie kinderen in het dagelijks leven gevolgd. Volgens de makers moet hieruit blijken dat de zanger ernaar streeft 'zijn leven weer op de rails te krijgen'.

De 36-jarige Grammy-winnaar is naar eigen zeggen benaderd voor de serie toen hij vorig jaar in de gevangenis zat wegens rijden onder invloed. "Waar het op neer komt is dat door alle slechte media-aandacht die ik heb gehad, ik er achter kwam dat mensen nog steeds geïnteresseerd zijn in Bobby Brown."

Brown scoorde met zijn band New Edition in de jaren tachtig de hits 'Candy girl' en 'Mr. telephone man'. Hij verliet de band in 1986 en maakte in 1988 het soloalbum 'Don't be cruel', waarvan meer dan zeven miljoen exemplaren werden verkocht. 'Every little step' en 'Rock wit'cha' waren de hitsingles van dit album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen