Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hilbrand ziet zich niet als boegbeeld BNN

Shownieuws

Sophie Hilbrand lijkt het nieuwe boegbeeld te worden van BNN. "Iedereen heeft het daar steeds over. Zelf ben ik daar niet zo meebezig', aldus Sophie.

Sophie Hilbrand ziet zichzelf niet als boegbeeld voor BNN. Dit zegt zij in reactie op de verhalen dat zij deze rol van Bridget Maasland overneemt, die vertrekt naar Talpa. "Iedereen heeft het daar steeds over. Zelf ben ik daar niet zo mee bezig", vertelt Hilbrand in het jongste nummer van het Vara tv-magazine. "De Sonja Barend van BNN? Nou bedankt. We hebben wel ongeveer hetzelfde haar."

De 29-jarige presentatrice vindt de overstap van Maasland naar Talpa een logische. "Er zijn bij BNN veel mensen bijgekomen. Maar het aantal uitzenduren dat gevuld moet worden, is hetzelfde gebleven."

De tv-carrière van Hilbrand begon bij het lowbudget programma '6pack', de late-night tv-zender die rond middernacht op SBS6 uitzond. Na tweehonderd afleveringen vertrok ze om filmpjes te maken voor het programma 'World according to BNN'. Vorig jaar deed ze vanuit Athene live verslag van de Paralympics en dit jaar presenteerde ze 'Mystery party' en 'BNN university'.

Tijdens het WK voetbal voor spelers tot 20 jaar deed Sophie in haar programma 'Sophie's boys' verslag vanuit het Oranjekamp.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen