Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Penelope Cruz in zee met P. Diddy

Shownieuws

Penelope Cruz is het nieuwe gezicht van de vrouwenkledinglijn van Sean 'P. Diddy' Combs. De 31-jarige actrice werd gefotgrafeerd door modefotograaf Lindbergh.

Penelope Cruz is het nieuwe gezicht van de vrouwenkledinglijn van Sean 'P. Diddy' Combs. De rapper is vorige week regelmatig samen met Cruz gesignaleerd op verschillende locaties in Manhattan. De 31-jarige actrice werd maandag en dinsdag voor de campagne gefotografeerd door de beroemde modefotograaf Peter Lindbergh.

De Spaanse schone en de Harlem-rapper proberen in de campagne de paparazzi op diverse plekken in de stad te ontlopen. Dit lukte hen tijdens de opnamen niet helemaal. De paparazzi, vele fans en handtekeningenjagers lieten zich niet onbetuigd en probeerden zo dicht mogelijk in de buurt van het stel te komen.

Combs besloot de 'Sahara'-actrice in te huren voor zijn kledinglijn, nadat hij haar in een advertentie van Ralph Lauren had gezien. De rapper ziet Lauren volgens Women's Wear Daily als zijn held op het gebied van mode.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen