Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joss Stone staat doodsangsten uit

Shownieuws

Zangeres Joss Stone staat doodsangsten uit als ze denkt aan haar optreden op Live 8. Het is voor Stone het grootste concert ooit.

Joss Stone staat doodsangsten uit als ze denkt aan haar optreden op Live 8 in Londen. "Ik ben zenuwachtig en opgewonden tegelijkertijd", vertelt zij tegen The Sun. "Het is het grootste optreden uit mijn leven. Het concert haalt de geschiedenisboekjes."

Volgens de 18-jarige zangeres zal zij zaterdag voor een publiek optreden dat niet eerder uit zoveel mensen heeft bestaan. Stone weet nog niet zo goed wat ze er van moet verwachten. "Ik ga gewoon dat podium op en mijn ding doen."

Sir Paul McCartney is de openingsact en de afsluiter van het liefdadigheidsconcert in het Hyde Park. McCartney opent de show met U2. Zij spelen een versie van 'Seargeant Pepper's lonely hearts club band'. Het concert wordt afgesloten met 'The long and winding road'. The Daily Mail wist te vertellen dat de muzikant 'serieus zou nadenken' over zijn deelname op 2 juli als niet werd voldaan aan enkele eisen die hij had gesteld. Welke dit zijn, is niet bekend.

Elton John geeft ook een optreden in Londen. Hij is op zaterdagmiddag te zien in het park, om daarna direct door te reizen naar een optreden in Dublin later op de avond. Er worden plannen gemaakt om een deel van het Ierse optreden van Elton John ook uit te zenden tijdens het concert in Londen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen