Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brooke Shields bedankt Tom Cruise

Shownieuws

Brooke Shields heeft Tom Cruise bedankt voor het onder de aandacht brengen van haar boek over postnatale depressie. Cruise uitte veel kritiek op de actrice.

Brooke Shields heeft Tom Cruise bedankt voor het onder de aandacht brengen van haar boek over postnatale depressie. Cruise bekritiseerde Shields vorige maand in een uitzending van de Amerikaanse zender NBC, omdat de actrice haar genezing toeschrijft aan het middel Paxil. Dat meldt contactmusic. Cruise vindt psychiatrie een pseudo-wetenschap en is tegen het gebruik van antidepressiva. Dat is het algemene standpunt van de Scientology Church, waarvan hij lid is.

De Amerikaanse actrice kwam na de geboorte van dochtertje Rowan in een postnatale depressie terecht. In het boek 'Down came the rain' beschrijft ze de ziekte, en hoe het haar is gelukt er weer bovenop te komen. Cruise, die claimt alles te weten over de geschiedenis van de psychiatrie, zegt dat Brooke met het slikken van vitaminepillen prima had kunnen genezen.

Shields heeft laten weten versteld te staan over Cruises kennis over postnatale depressies en over de claim dat hij weet hoe zij er vanaf had kunnen komen. De 'Blue Lagoon'-actrice benadrukte het feit dat Cruise nooit een zwangerschap van dichtbij heeft meegemaakt. Zijn twee kinderen zijn geadopteerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen