Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Fugees openen BET-Awards

Shownieuws

The Fugees waren dinsdagavond de verrassende openingsact van de Black Entertainment Television (BET) Awards. De groep bracht hun grootste hits ten gehore.

The Fugees waren dinsdagavond de openingsact van de Black Entertainment Television (BET) Awards. De legendarische hiphopgroep stormde onaangekondigd het podium op en was daarmee de grote verrassing van de avond. The Fugees brachten een aantal van hun grootste hits uit het verleden ten gehore zoals 'Ready or not' en 'Fu-Gee-La'.

Lauryn Hill, Wyclef Jean en Prakazrel 'Pras' Michel brachten in 1996 hun laatste album uit en hadden de afgelopen jaren nauwelijks contact met elkaar. Pras vertelde na het optreden dat de groep uit elkaar ging 'omdat hun enorme ego's met elkaar in botsing kwamen'. "Maar onze wonden zijn nu weer aan het genezen." De groep liet weten veel in de studio te zitten en volgend jaar een nieuw album te willen uitbrengen.

De grote winnaar van de avond was producent/rapper Kayne West. Hij mocht de award voor beste mannelijke hiphopartiest en videoclip van het jaar in ontvangst nemen voor zijn hit 'Jesus walks'. De presentatie van de show was in handen van Mr. en Mrs. Smith, oftewel Will en Jada Smith.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen