Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTL 7 is de nieuwe naam voor Yorin

Shownieuws

RTL 7 is de nieuwe naam van televisiezender Yorin. Vanaf 12 augustus lanceert RTL Nederland een 'family of stations'.

RTL 7 is de nieuwe naam van televisiezender Yorin. Vanaf 12 augustus lanceert RTL Nederland een 'family of stations'. Dit maakte directeur Fons van Westerloo van RTL Nederland dinsdag bekend.

De familiezender RTL 4 komt met nieuwe formats zoals 'Dancing with the stars'. Daarnaast komt er een nieuw informatief en onderhoudend programma, dat iedere werkdag om elf uur 's avonds te zien is. Op deze zender wordt ook doordeweeks 'RTL Boulevard' met Daphne Bunskoek en Albert Verlinde uitgezonden.

RTL 5 wordt de tweede grote RTL-zender voor een breed publiek. Het nieuwe RTL 5 is de enige open televisiezender met live eredivisievoetbal en biedt daarnaast een dagelijkse talkshow met Robert Jensen, grote speelfilms en successen zoals 'CSI: New York' en 'CSI: Miami'. Ook biedt het vernieuwde RTL 5 Nederlandse programma's, van misdaad tot lifestyle en van koken tot scherpe reality.

De zender RTL 7 legt in de programmering het accent op mannen. Overdag is op de zender het nieuws en zakennieuws, met daaraan gerelateerde programma's, te volgen. In de avond is het de zender van komedies, entertainment, speelfilms en alle sport naast voetbal, zoals darts, autosport en tennis.

De radiozenders van RTL behouden wel hun namen: Yorin FM en RTL FM.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen