Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rolf Wouters maakt comeback bij Talpa

Shownieuws

Met het tv-programma 'Sponsor Loterij Superbal' maakt presentator Rolf Wouters zijn comeback bij Talpa.

Met het tv-programma 'Sponsor Loterij Superbal' maakt presentator Rolf Wouters zijn comeback bij Talpa. De nieuwe show is een op Italiaanse leest geschoeide quiz waarin algemene kennis en onderlinge competitie, tactiek en lef centraal staan. Naast oude bekende namen krijgt ook nieuw talent als Margje Teeuwen en Fatima Moreira de Melo een eigen programma bij Talpa.

De 26-jarige hockeyster Moreira de Melo presenteert in het najaar 'Het mannetje'. In het programma helpt ze mannen met iets teveel vet door middel van een make-over aan wat meer spiermassa. Teeuwen, ex-hockeyster en vriendin van radio-deejay Rob Stenders, gaat 'De Bouw' presenteren. Hierin werken twaalf stellen aan de bouw van een villa. Maar slechts één stel kan er uiteindelijk wonen. In België was dit programma al een groot succes onder de naam 'De Werf'.

De grote sterren worden door De Mol flink aan het werk gezet. Linda de Mol presenteert naast haar bekende 'Miljoenenjacht' ook een nieuwe talkshow, 'Linda & Beau op zondag', samen met Beau van Erven Dorens. Maar ook in de tv-serie 'Gooische vrouwen' , het Nederlandse antwoord op 'Desperate housewives', is een hoofdrol weggelegd voor Linda.

Gordon treedt in de voetsporen van Willem Ruis en komt terug met de spelshow '5 tegen 5'. Naast Winston Gerschtanowitz, Angela Groothuizen en Froukje de Both is hij verder te zien in het dagelijkse personality-magazine 'Thuis'. En met Gerard Joling komt de zanger en presentator drie dagen lang 'Over de vloer' bij verschillende families, waaronder een Marokkaans gezin en een circusfamilie.

De Mol wil gestileerde programma's brengen 'met de breedte van RTL 4 en Nederland 2 met de kwaliteit van NET 5'. Daarom zijn er ook veel nieuwe Nederlandse series met opvallende namen. Monique Klemann, zangeres van Lois Lane, duikt op als één van de hoofdrolspelers in de misdaadserie 'Parels en zwijnen'. In de dagelijkse comedy 'Samen' van Ger van Apeldoorn en Harm Edens zien we Cees Geel en Johnny Kraaykamp. En Birgit Schuurman speelt Pim in de komische dramaserie 'Lieve Lust'.

De openingsavond van Talpa op 12 augustus wordt gepresenteerd door Linda de Mol, Beau van Erven Dorens en Jack Spijkerman. De avond zal worden afgesloten met een concert van Marco Borsato.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen