Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna niet langer oversekst en blij toe

Shownieuws

Madonna is naar eigen zeggen niet meer de extravagante en oversekste persoon die te zien was in de controversiële documentaire 'Madonna: truth or dare'.

Zangeres Madonna is naar eigen zeggen niet meer de extravagante en oversekste persoon die te zien was in de controversiële documentaire 'Madonna: truth or dare'. "Ik vind het moeilijk om die film weer te bekijken, omdat ik toen een erg egoïstisch mens was", vertelt de succesvolle zangeres in een exclusief interview aan Vogue.

Toch is de 'getemde' zangeres niet helemaal ontevreden over haar wilde verleden. "Je gaat door perioden in je leven waar de wereld om jou draait, maar je kan niet je hele leven zo blijven leven. Toch bewonder ik mijn lef en directheid wel!"

De voormalige 'Material Girl' besteedt tegenwoordig haar vrije tijd liever met haar kinderen Rocco en Lourdes. Ze verzamelt meer kunst dan vriendjes en heeft haar kinky leren ondergoed omgeruild voor meer ingetogen outfits. De 46-jarige zangeres en actrice had niet verwacht dat ze verliefd zou worden op Guy Ritchie, met wie ze nu getrouwd is. "Ik had nooit gedacht dat ik zou trouwen met zo'n jagende, kroegbezoekende, natuurliefhebber."

Madonna is nog dit jaar in een nieuwe documentaire te zien, getiteld 'I am going to tell you a secret'. De film gaat over haar recente 'Re-Invention' tournee en eindigt met een bezoek aan Israël.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen