Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hilary Duff slaat nieuw pad in

Shownieuws

Hilary Duff zegt dat mensen geen flauw idee hebben van wie zij eigenlijk is. De 17-jarige popprinses heeft daarom een ruiger nummer opgenomen.

Het nieuwe album van Hilary Duff is uitdagender, spannender en volgroeider dan haar fans gewend zijn, meldt MTV. De 17-jarige zangeres staat bekend om haar kraakheldere imago en lieflijke uiterlijk. Maar volgens Duff hebben mensen geen flauw idee van wie ze werkelijk is. Daarom is het de hoogste tijd een muzikaal nieuw pad in te gaan, vertelt ze de muziekzender.

De muzikale metamorfose van Duff komt niet uit de lucht vallen. "Ik wilde al heel lang iets anders." Daarom riep zij de hulp in van Joel en Benji Madsen van de rockband 'Good Charlotte'. De broers produceerden drie nieuwe nummers voor Duffs 'best of'-album, dat volgende maand verschijnt. "Ik wilde wat ruigere nummers en dat begrepen zij", zegt Duff. "Ze doken de studio in en kwamen terug met geweldige dingen."

Hilary brak in Nederland door als actrice in de tienerserie 'Lizzie McGuire'. De serie stopte na drie jaar en werd afgesloten met 'The Lizzie McGuire movie', die een groot succes werd. Kort bracht de zangeres haar eerste album uit. Daarvan zijn twee miljoen exemplaren verkocht.

De omekeer van Duff brengt waarschijnlijk niet veel mensen in muziekland van hun stuk. Popsterren als Christina Aquilera en Britney Spears begonnen ooit ook als brave schoolmeisjes. Duffs aartsrivale Lindsay Lohan, die eveneens 17 jaar is, acteert en zingt, veranderde de afgelopen maanden eveneens van uiterlijk en sound.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen