Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Staande ovatie voor Superman in San Diego

Shownieuws

Regisseur Bryan Singer heet dit weekeinde een staande ovatie gekregen in San Diego, waar hij voor 6500 fans de eerste beelden liet zien van 'Superman returns'.

Regisseur Bryan Singer heet dit weekeinde een staande ovatie gekregen in San Diego, waar hij voor 6500 fans de eerste beelden liet zien van 'Superman returns'. "Dit is één van de grootste films die Warner Bros ooit gemaakt heeft," riep Singer volgens Hollywoodreporter het publiek toe.

De regisseur van 'X-men' was vanaf de set in Sydney naar San Diego gevlogen. Hij vond de beurs voor sciencefictionfans de uitgelezen plek voor de vertoning van de eerste beelden. Een producent vertelt dat Singer nog twijfelt of het materiaal ook op internet wordt geplaatst. 'Superman returns' komt volgend jaar zomer uit.

Op de eerste beelden was te zien hoe Superman Clark Kent (een rol van nieuwkomer Brandon Routh) terugkeert naar Metropolis. Daar ontdekt hij dat zijn liefje Lois Lane (Kate Bosworth) getrouwd is met een ander. Kevin Spacey speelt één van de tegenstanders van de superheld. "Kevin heeft het unieke vermogen om humor met wreedheid te combineren", vindt Singer. Spacey heeft zijn carrière voor een groot deel te danken aan Singer. 'The usual supects' zette hem als acteur op de kaart.

Naast beelden van 'Superman returns' kregen de aanwezigen de trailer van 'Harry Potter and the goblet of fire' te zien. Regisseur Mike Newell liet zien dat Harry er zeker één nieuw obstakel bij heeft: meisjes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen