Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Sjonnies in je huiskamer

Shownieuws

De Sjonnies geven een privé-concert bij mensen in de huiskamer. Het een 'grappige' actie die hoort bij de nieuwe single 'Effe lekker raken'.

Het feesttrio 'De Sjonnies' geeft een privé-concert bij mensen in de huiskamer. Het is volgens de heren een 'grappige' actie, die hoort bij de nieuwe single 'Effe lekker raken'. " We verzinnen altijd voor de gein iets nieuws bij een nieuwe single", leggen de heren uit aan Novum Nieuws. "Er staat op de achterkant van de cd een waardepunt en als je deze opstuurt en de slagzin afmaakt, dan is het mogelijk dat we binnenkort bij iemand in de huiskamer staan."

Volgens Ronnie, Konstantijn en Friso Ruysdael gaat de single een grote hit worden. "Zaterdag is de single uitgeroepen tot hét wandellied van de Nijmeegse Vierdaagse Feesten", aldus Ronnie. De vierdaagse begint dinsdag. Het trio treedt op als afsluiter op het hoofdpodium, vrijdag op de Waalkade. Ook gaat de heren vrijdag in Nijmegen een recordpoging ondernemen, door in drie minuten tijd zoveel mogelijk hoofden kaal te scheren. "Dat doen we, net als vorig jaar, tijdens ons lied 'Roos in je blonde haren' met onze privé-kapper André Lon", vertelt Ronnie.

De komische muzikale act 'De Sjonnies' is in 1992 opgericht. De naam is een eerbetoon aan Ronnies held Johnny Jordaan. Het eerste succes behaalden de heren in 1995 met de top tien-hit 'Dans je de hele nacht met mij'. Momenteel werken zij aan de opvolger van de 'Bizarre familieshow', waarmee zij in diverse theaters in Nederland stonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen