Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nance maakt overstap naar SBS6

Shownieuws

Nance maakt per 1 september de overstap naar SBS6, waar zij naast enkele nieuwe programma's de vroege editie van 'Shownieuws' gaat presenteren.

Nance maakt per 1 september de overstap naar SBS6, waar zij naast enkele nieuwe programma's de vroege editie van 'Shownieuws' gaat presenteren. De presentatrice kijkt uit naar het nieuwe avontuur. "Ik ga bij SBS6 een aantal gevarieerde programma's presenteren, waardoor ik mij nog verder kan ontwikkelen." Momenteel is Nance te zien als presentatrice van Lingo, het bekende letterwoordenspel van de Tros.

Nance, die eigenlijk Nancy Anna Francina Coolen heet, reisde op jonge leeftijd de wereld over met de muziekgroep Twenty 4 Seven. De groep verkocht ruim achttien miljoen platen. In 1995 begon Nance aan een solocarrière en scoorde ze een hit met het nummer 'Love is....'.

Als presentatrice was ze voor het eerst te zien als vervangster van Erik de Zwart bij TMF. Vanaf 1999 presenteerde ze verschillende programma's, waaronder 'Rappatongo', 'Het nationaal songfestival' en het Tros muziekfeest'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen