Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jude Law geeft affaire met kindermeisje toe

Shownieuws

Jude Law heeft toegegeven een affaire te hebben gehad met kindermeisje Daisy Wright. Law is verloofd met Sienna Miller. Hij heeft zijn excuses aangeboden.

Jude Law heeft toegegeven een affaire te hebben gehad met kindermeisje Daisy Wright. Law, die verloofd is met actrice Sienna Miller, heeft in een publiekelijke verklaring zijn excuses aangeboden. "Ik wil alleen zeggen dat ik me diep schaam en erg overstuur ben van de pijn die ik Sienna en de mensen om me heen heb aangedaan," citeert BBC News de 32-jarige acteur.

Wright was ingehuurd als oppas voor één van de drie kinderen die Law heeft met ex-vrouw Sadie Frost. Het paar trouwde in 1997, maar scheidde zes jaar later wegens 'onverantwoord gedrag' van de acteur. Law ontmoette Miller kort daarna op de set van 'Alfie'. Vorig jaar kerst maakte het stel zijn verloving bekend.

Law huurde het kindermeisje begin dit jaar in, omdat hij het druk had met de opnamen van zijn nieuwe film 'All the king's men'. Wat er precies gebeurd is tussen hem en de 26-jarige Wright is niet bekend. "Er is geen excuus voor wat ik gedaan heb. Ik heb vreselijke spijt", zegt Law. Volgens vrienden van Law en Miller is het koppel druk bezig met het verwerken van alle problemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen