Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariah Carey gooit opnamen in de war

Shownieuws

Het opnameschema van 'Staatsloterij Muziekland' is zondag volledig omgegooid door toedoen van Mariah Carey. De zangeres kwam te laat voor de opnamen.

Het opnameschema van 'Staatsloterij Muziekland' is zondag volledig omgegooid door toedoen van Mariah Carey. De zangeres kwam te laat voor de opnamen, die plaatsvonden in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum. Zaterdag kwam Carey al 5,5 uur te laat opdagen voor een interview met Bastiaan Ragas, de presentator van 'Muziekland'.

De 35-jarige superster was een aantal dagen in de hoofdstad voor een fotoreportage en voor de opnamen van het muziekprogramma. Ondanks het feit dat Carey te laat was, kreeg Ragas wel de tijd voor het gesprek met haar. "Ik zou Mariah om acht uur gaan interviewen en rond half één kwam ze aan. Gelukkig mocht ik wel alles aan haar vragen."

Als reden voor de vertraging werd gegeven dat de bagage van Carey pas laat aankwam op Schiphol. De Telegraaf op zaterdag meldde al dat haar koffer was blijven staan op een vliegveld in Londen. De styliste van Carey heeft van 11.00 uur tot ongeveer 15.00 uur op het vliegveld gewacht op de bagage van de ster.

Mariah zong tijdens 'Muziekland' drie nummers van haar laatste cd 'The emancipation of Mimi'. In een blauwe glitterjurk met sleep zong zij haar twee hits 'It's like that' en 'We belong together'. Later in de show verscheen zij in een zwarte jurk en zong 'Stay the night'. "Dit nummer is nog niet uit als single", riep Carey tegen het publiek, "maar is geschreven door Kanye West; misschien kennen jullie hem wel."

Een medewerker van de show vertelde dat Carey een peloton beveiligingsmensen en stylistes had meegenomen. Op verzoek moesten hoge hekken geplaatst worden voor de superster, zodat haar entree naar het podium toe niet te zien was. Het gerucht gaat dat de zangeres een grote som geld heeft gekregen voor haar bezoekje aan ons land.

Naast Carey stonden artiesten als Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen, Krezip en Rob de Nijs op het podium. 'Staatsloterij Muziekland' wordt in twee delen uitgezonden. De eerste uitzending is dinsdag; de tweede 16 augustus.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen