Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Desperate housewives wordt grimmiger

Shownieuws

De verhaallijn van 'Desperate housewives' wordt in het nieuwe seizoen grimmiger. Een nieuwe buurtbewoner zal een aantal geniepige dingen uithalen.

De verhaallijn van 'Desperate housewives' wordt in het nieuwe seizoen grimmiger. Een nieuwe buurtbewoner zal een aantal geniepige dingen uithalen, zegt Marc Cherry, bedenker van de serie. Hij belooft dat het nieuwe seizoen meer verassingen en onverwachte wendingen zal brengen.

Cherry is nog steeds van de kaart door de vijftien Emmy-nominaties die de serie heeft ontvangen. "Blij, blij, blij", zegt Cherry. "Ik kan er geen ander woord voor bedenken. Ik ben gewoon heel, heel erg blij."

Samen met Marcia Cross, Bree van de Camp in de serie, was Mark zaterdag aanwezig op het Gay & Lesbian Film Festival in Los Angeles. Ze maakten deel uit van een panel waarin de aantrekking van de serie op homoseksuelen werd besproken. Cherry denkt dat het thema van vijf sterke vrouwen die wanhopig allerlei fratsen uithalen, heel aantrekkelijk is voor homo's. "Bovendien hoef je de vrouwen maar een paar leuke jurkjes aan te trekken en ze vallen er als een blok voor." Zelf is hij, net als het overgrote deel van het schrijversteam, ook homo.

Op 18 september zal tijdens de 57e editie van de Emmy Awards bekend worden hoeveel van de felbegeerde beeldjes de 'Desperate housewives'-crew uiteindelijk mee naar huis mag nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen