Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uma Thurman wordt super-ex

Shownieuws

Uma Thurman is toegevoegd aan de cast van 'Super ex', de nieuwe film van Ivan 'Ghostbusters' Reitman. Luke Wilson speelt de mannelijke hoofdrol.

Uma Thurman is toegevoegd aan de cast van 'Super ex', de nieuwe film van Ivan Reitman. Vorige maand werd al bekend dat Luke Wilson gecast was voor de romantische komedie. Het script is van Don Payne, die eerder een aantal afleveringen van 'The Simpsons' schreef. De opnamen van 'Super ex' gaan dit najaar in New York van start.

Thurman speelt een superheld die verliefd wordt op een normale jongen, gespeeld door Wilson. Hij vindt het prima een vriendin met bijzondere krachten te hebben, maar wordt gek van haar aanhankelijkheid. Als hij haar dumpt, gebruikt ze haar superkrachten om het leven van Wilson tot een hel te maken.

Voor Reitman, bekend van kassuccesen als 'Ghostbusters' en 'Kindergarten cop', is het zijn eerste film in vier jaar. Thurman is binnenkort naast Meryl Streep te zien in 'Prime' en later dit jaar in de komische musicalfilm 'The producers'. Wilson voltooide onlangs de opnamen van 'The family stone' met Claire Danes en Diane Keaton.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen