Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson wil lichaam laten invriezen

Shownieuws

Michael Jackson bang voor de dood. Daarom wil hij zijn lichaam na zijn dood in laten vriezen, in de hoop op leven na ontdooiing.

Michael Jackson is zo bang voor de dood dat hij heeft besloten zijn lichaam in te laten vriezen zodra hij komt te overlijden. Jackson hoopt dat het in de toekomst dan weer tot leven kan worden gebracht. Dit vertelt schrijver Michael Luckman aan de New York Daily News. Luckman ontmoette Jackson vorig jaar en sprak met hem over de dood en over buitenaardse verschijnselen.

De uitspraken van Luckman zijn gepubliceerd naar aanleiding van zijn boek 'Alien rock: The Rock 'n Roll Extraterrestrial Connection', waarin de obsessie van rocksterren met UFO's staan beschreven. Behalve de weetjes over Michael Jackson komen Elvis Presley, David Bowie en The Foo Fighters in het boek voor.

Volgens Luckman is de zanger geobsedeerd door onsterfelijkheid. Zo heeft hij miljoenen geïnvesteerd in DNA-onderzoek en gebruikt hij GH3, een middel dat de levensduur drastisch zou verlengen. Ook zou Jackson zijn sperma bij verschillende spermabanken op de wereld hebben gedeponeerd. Luckman zegt dat Michael zelf heeft vertelt er werkelijk alles voor over te hebben om eeuwig te blijven bestaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen