Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sandra Bullock trouwt motorduivel

Shownieuws

Sandra Bullock heeft zaterdag haar jawoord gegeven aan motorduivel Jesse James. Onder het toeziend oog van 300 genodigden beloofde het stel elkaar trouw.

Sandra Bullock heeft zaterdag haar jawoord gegeven aan motorduivel Jesse James. Onder het toeziend oog van 300 genodigden, onder wie Metallica frontman James Hatfield, beloofde het stel elkaar eeuwige trouw. De ceremonie vond plaats op een boerderij in Santa Barbara, meldt US Weekly.

James en Bullock leerden elkaar vorig jaar kennen toen Bullock met haar 10-jarige petekind een kijkje nam bij de opnames van James' tv-show 'Monster Garage'. In het programma dat wekelijks te zien is op Discovery Chanel bouwt James eigenhandig motoren voor beroemdheden als Shaquille O'Neal, Kid Rock en Lance Armstrong.

Het is het eerste huwelijk voor de 40-jarige 'Miss congeniality'-ster. Voor James is het de derde keer dat hij in het huwelijksbootje stapt. Het brave imago van Bullock is sinds haar relatie met de ruige James voorgoed verleden tijd. James en Bullock staan allebei in People's magazine's lijst van vijftig mooiste mensen ter wereld.

Na jaren niet op het witte doek te zijn verschenen was Bullock dit jaar in twee films te zien. 'Miss Congeniality 2', die genadeloos flopte, en 'Crash', die tegen de verwachtingen in wel een hit werd in Amerika. Binnenkort zal Bullock herenigd worden met 'Speed'-collega Keanu Reeves. De twee zullen samen te zien zijn in het romantisch drama 'Il Mare'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen