Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reality-show en cd voor 'Diva's of dance'

Shownieuws

De 'Diva's of dance', Anita Doth, Linda Estelle en Des'ray hebben plannen voor een eigen reality-show. "Die zou grappig en emotioneel worden", denken ze

De 'Diva's of dance', Anita Doth, Linda Estelle en Des'ray hebben plannen voor een eigen reality-show en een cd. "We zijn aan het nadenken over een reality-achtig programma voor internet of tv. En eindelijk komt er een cd", vertellen de dames aan Novum Nieuws."We zijn leuk bezig nu. Zo'n show zou grappige en emotionele beelden opleveren. En misschien kunnen we ons verleden erin verweven."

De drie dames werden drie jaar geleden door Conrad Stockmann bij elkaar gebracht. Een cd is nooit het doel geweest voor het drietal. "Het ging in eerste instantie om samen optreden. "Drie jaar later zijn we zover dat we demo's aan het opnemen zijn", legt Linda uit. Volgens de oud-T-Spoon-zangeres worden de nummers een combinatie van de muziek waar de dames nu naar luisteren. "Het wordt up-tempo, een beetje club en meer richting disco-house", vertelt ex-2Unlimited-zangeres Anita.

De dames willen de liedjes voor de cd zoveel mogelijk zelf schrijven, maar laten goeie nummers van andere componisten en tekstschrijvers zeker niet schieten. "Het gaat bij ons niet om de ego's. We hoeven niet persé zelf te schrijven", legt Anita uit. "Als we goeie liedjes van buitenaf aangeboden krijgen, is dat ook welkom."

De dames hebben nog geen platenmaatschappij benaderd. "Niemand weet het nog, jullie zijn de eersten", roepen de dames lachend. Wanneer de cd gaat uitkomen is ook nog onbekend. "We zijn lekker aan het uitproberen in de studio", zegt Anita. "We zijn drie mensen met verschillende smaken en we zoeken naar iets wat het beste bij ons past."

De 'Diva's of dance' treden wekelijks op en brengen een show op de bühne waarin, naast een selectie uit de grootste hits uit de jaren negentig, ook plaats is voor hun eigen grote hits. Ook Vengaboys-zangeres Denise en oud-Twenty 4 Seven- zangeres en presentatrice Nance staan regelmatig op het podium met de 'Diva's'. "De basis blijven Anita, Des'ray en ik, maar het komt wel eens voor dat één van ons niet kan en dan vragen we Nance of Denise", legt Linda uit. "En ze mogen ons ook met z'n vijven boeken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen