Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Koningin Zomercarnaval gekroond

Shownieuws

Imara Thomas van carnavalsgroep 'Kingdoms under the sun' is zaterdagavond gekroond tot Koningin Zomercarnaval 2005.

Imara Thomas van carnavalsgroep 'Kingdoms under the sun' is zaterdagavond gekroond tot Koningin Zomercarnaval 2005. De koninginneverkiezing vond plaats in de Cruise Terminal in Rotterdam. In de vijf uur durende show dongen acht kandidates van verschillende carnavalsgroepen mee naar de titel.

De jury roemde de 21-jarige Thomas om haar sterke verbale optreden. De kandidates werden beoordeeld op hun representativiteit en het vermogen om in de media de doelstellingen en kwaliteiten van Zomercarnaval uit te dragen. Daarnaast werd gelet op uitstraling, spontaniteit, dans en improvisatietalent. Hoogtepunt van de verkiezing was de laatste ronde waarin de koniginnen-in-spé zich op spectaculaire wijze presenteerden in hun carnavalskostuums.

De van oorsprong Arubaanse Thomas zal als Koningin Zomercarnaval een belangrijke functie vervullen als ambassadrice van alle evenementen van het Zomercarnaval. Traditiegetrouw voert zij op zaterdag 30 juli de straatparade aan met haar carnavalsgroep. Naast de felbegeerde titel heeft Thomas ook een reis naar Curaçao gewonnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen