Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eminem hangt mogelijk microfoon aan de wilgen

Shownieuws

Rapper Eminem is van plan om na zijn 'Anger Management Tour' in september zijn microfoon aan de wilgen te hangen. De rapper wil meer gaan produceren.

Rapper Eminem is van plan om na zijn 'Anger Management Tour' in september zijn microfoon aan de wilgen te hangen. De controversiele rapper zou zich meer willen toeleggen op het produceren van muziek. De vrienden en bekenden van de succesvolle hiphop artiest melden dat 'Encore' waarschijnlijk het laatste album is van Eminem.

"Er is nog geen officiële beslissing genomen, maar 'Encore' is het kroonjuweel van dit gedeelte van Eminem' s carrière," zegt de manager van Eminem, Paul Rosenberg, tegen Detroit Free Press. Vriend en rapper Proof heeft tijdens een concert gezegd dat 'Eminem op het punt aangekomen is dat hij denkt dat hij alles heeft bereikt wat hij maar met rap kan bereiken'. "Hij wil zich meer bezighouden met het produceren van muziek."

De manager is verbaasd dat mensen dit niet hebben zien aankomen, omdat er op het album 'Encore' een paar aanwijzingen staan. Op de cover van het album staat Eminem die een buiging neemt en zijn afsluitende lied op het album is getiteld 'Curtains Down', wat zoiets als 'het doek valt' betekent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen