Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvana Simons niet bang voor Talpa

Shownieuws

Presentatrice Sylvana Simons is niet bang voor de concurrentie van de nieuwe zender Talpa van John de Mol. Zelf is ze nog erg tevreden bij RTL 4.

Presentatrice Sylvana Simons is niet bang voor de concurrentie van de nieuwe zender Talpa van John de Mol. "Nee ik ben niet echt bang. Het zal nog moeten blijken of de zender gaat blijven", vertelt Simons aan Novum Nieuws. "Maar ze hebben de juiste mensen aan de top, een goeie naam en programma's, dus ik denk wel dat het gaat lukken."

De 34-jarige presentatrice van RTL 4 laat in het midden of ze benaderd is door de nieuwe zender. Sylvana voelt zich nog steeds op haar plek bij RTL. "Ik ben heel erg tevreden bij RTL 4. Ik werk met fijne mensen waarmee ik al jaren goed kan praten", legt ze uit. "Toch begrijp ik wel dat veel presentatoren Talpa een nieuwe uitdaging vinden. Maar ik vind die uitdaging nog steeds bij RTL."

Sylvana presenteert voor RTL het tv-programma 'De Tv makelaar', maar stop binnenkort, naar eigen zeggen, op haar hoogtepunt. "Ik denk dat het verstandig is om te stoppen zolang ik het nog leuk vind, voordat de mensen denken: daar heb je haar weer", vertelt Sylvana.

In het nieuwe tv-seizoen krijgt Simons twee nieuwe programma's. De quiz 'De aanhouder wint' en de show 'Dancing with the stars' op zaterdagavond met Ron Brandsteder. Deze laatste is een serie liveshows waarin acht BN'ers en hun professionele danspartners negen weken lang gevolgd worden en de strijd met elkaar aan gaan op de dansvloer.

Sylvana is zelf gek op dansen. "Ik heb gedanst vanaf mijn zesde tot mijn zesentwintigste." Over de danskwaliteiten van haar medepresentator is zij minder zeker. "Ron zegt dat hij niet kan dansen, maar ik vermoed dat hij het wel kan", zegt zij. "Ik ga het zeker even uitproberen."

Naast presenteren heeft Sylvana net haar eerste acteerklus achter de rug. In de kinderfilm 'Zoop in Afrika' speelt zij de gemene Safira. "Volgens Johan Nijenhuis heb ik een hele goeie test gedaan en binnen drie dagen kreeg ik te horen dat ik de rol had", legt ze uit. De reden is volgens haar omdat zij zich goed ingeleefd had in haar rol en durft iemand anders te zijn. "Dat is volgens mij acteren", zegt ze. Sylvana heeft de smaak van het acteren goed te pakken. "Ze mogen mij anytime bellen. Als het een leuke rol is, doe ik mee."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen