Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sheryl Crowe zingt 'Make 'em suffer'

Shownieuws

"Als ik ooit een liedje zou schrijven over Lance dan zou het 'Make 'em suffer' heten", zegt Sheryl Crowe over haar vriend Lance Armstrong.

Sheryl Crowe zingt 'Make 'em suffer'

"Als ik ooit een liedje zou schrijven over Lance dan zou het 'Make 'em suffer' heten", zegt Sheryl Crowe over haar vriend Lance Armstrong. "Zijn zoontje Luke roept dat altijd vlak voordat hij aan een etappe begint, vandaar", vertelt de zangeres. Crowe is voor de tweede keer aanwezig bij de Tour de France waar ze hoopt dat haar vriend zijn zevende overwinning zal behalen.

De 43-jarige Crowe vindt de Tour één van de meest inspirerende evenementen waar ze ooit bij betrokken is geweest. "Als je de energie van deze jongens ziet en die belachelijk grote afstanden die ze afleggen, dan voel ik me echt een geluksvogel dat ik hier bij mag zijn. Dit is echt magisch."

Vriend Armstrong heeft een strak schema maar volgens Crowe zien ze elkaar meer dan genoeg. "Ik eet alle maaltijden met de ploeg mee en elke minuut die Lance vrij heeft brengen we samen door." Tussen de bedrijven door werkt ze aan haar nieuwe album 'Wildflowers', dat in september uit moet komen.

Maar haar beroemde gitaar heeft Sheryl thuisgelaten. "Ik heb al zoveel troep bij me", zegt ze. "Bovendien ben ik vooral bezig met leuke, creatieve dingen zoals het kiezen uit verschillende versies van de nummers die op het album komen te staan en bedenken wat voor clip ik erbij wil opnemen."

Armstrong en Crowe hebben sinds oktober 2003 een relatie. De wielrenner was toen nog maar net gescheiden van zijn eerste vrouw met wie hij drie kinderen heeft. Hoewel hardnekkig werd beweerd dat het over zou zijn tussen Armstrong en Crowe lijken die geruchten met Crowe's aanwezigheid in Frankrijk, volledig van de baan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen