Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Martha Stewart schrijft boek in huisarrest

Shownieuws

Martha Stewart gebruikt de vrije tijd die zij in huisarrest heeft, om een boek te schrijven over hoe ondernemers het succesvolst zaken kunnen doen.

Martha Stewart gebruikt de vrije tijd die zij in huisarrest heeft, om een boek te schrijven over hoe ondernemers het succesvolst zaken kunnen doen. "Mijn doel voor dit boek is om mensen te helpen om hun droom om te zetten in succesvolle bedrijven, net zoals ik dat heb gedaan, door mijn ervaringen en adviezen met de lezers te delen," zegt Stewart.

De lifestylegoeroe heeft na het besluit om het reality-programma 'The Apprentice' in navolging van Donald Trump te presenteren, besloten om het handboek 'Martha Rules' te schrijven. Daarin wordt uitgelegd hoe men een succesvol bedrijf uit de grond kan stampen. Het boek wordt in oktober gepubliceerd.

De oprichter van de 'Martha Stewart Living Omnimedia', een huishoudimperium, zit haar huisarrest uit vanwege het met voorkennis handelen in aandelen. Daarvoor heeft ze al vijf maanden in een gevangenis gezeten. Het 63-jarige stijlicoon wordt begin volgende maand vrijgelaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen