Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Martin meest sexy vegetariër

Shownieuws

Chris Martin is uitgeroepen tot meest sexy mannelijke vegetariër van het jaar. Op de website van Peta kon gestemd worden. Joss Stone won bij de vrouwen.

Chris Martin is uitgeroepen tot meest sexy mannelijke vegetariër van het jaar. Op de website van 's werelds grootste dierenrechtenorganisatie Peta (people for the ethical treatment of animals) kon de afgelopen weken gestemd worden op bekende en minder bekende vleesvermijders. Zangeres Joss Stone kwam als meest sexy vrouwelijke vegetariër uit de bus.

Coldplay-zanger Martin heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij en zijn vrouw Gwyneth Paltrow tegen het eten van vlees zijn. Het dochtertje van het stel kreeg de naam Apple en het eerste verjaardagskaarsje dat het meisje uitblies stond op een veganistische taart. Bijna al het voedsel dat op het verjaarspartijtje te krijgen was, kwam overigens van het restaurant van de eveneens beroemde vegetariër Moby.

Voor Joss Stone was het de eerste keer dat ze in de lijst van sexy vegetariërs was opgenomen. De soulzangeres is opgegroeid op een boerderij waar ze, naar eigen zeggen, regelmatig het vee toezong. In interviews zegt ze steevast dol te zijn op dieren en dat haar lievelingsdrank sojamelk is.

Martin en Stone versloegen met hun overwinning 180 medevegetariërs, onder wie rockchic Avril Lavigne, Pamela Anderson en vrijwel alle bandleden van 'Good Charlotte'. Het was dit jaar de vijfde achtereenvolgende keer dat via Peta gestemd kon worden op de meest sexy vegetariër. Martin scoorde vorig jaar ook hoog, maar de hoogste eer ging toen naar Andre3000 van Outkast.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen