Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zangeres 'Black Eyed Peas' bekent drugsverslaving

Shownieuws

'Black Eyed Peas'-zangeres Fergie bekent verslaafd te zijn geweest aan drugs. Ze begon op haar twintigste met ecstasy en kon al snel niet meer zonder.

'Black Eyed Peas'-zangeres Fergie bekent verslaafd te zijn geweest aan drugs. In een interview met de Britse Cosmopolitan vertelt ze dat ze op haar twintigste begon met het slikken van ecstasy en binnen de kortste keren niet meer van de harddrugs kon afblijven.

Fergie, die eigenlijk Stacey Ferguson heet, vertelt dat ze door haar drugsverslaving haar vriendinnen niet meer zag, het uitmaakte met haar vriendje en zich met een geheel nieuwe groep 'foute' mensen ophield. "Vanaf toen ging het helemaal bergafwaarts", zegt de zangeres. "Want ik ging steeds meer gebruiken en werd daardoor een emotioneel wrak."

Ook financieel raakte de zangeres in de problemen. "Ik had ontzettend veel schulden en kreeg steeds meer waanideeën. Daar werd ik zo hysterisch van, dat ik in een neerwaartse spiraal raakte." Haar ouders waren haar redding. Toen zij doorkregen hoe het er met hun dochter aan toe was, trokken ze de handrem aan en hielpen ze haar met afkicken. "Zonder hen had ik nu in een inrichting gezeten", denkt Fergie.

De 30-jarige zangeres is van kleins af aan door haar ouders gestimuleerd de entertainmentindustrie in te gaan. Op 8-jarige leeftijd maakte Fergie haar televisiedebuut. Ze is te zien geweest in verschillende reclamespotjes en pilots voor kinderseries, maar zingen is altijd haar passie geweest. Met de 'Black Eyed Peas' heeft ze eindelijk het succes waar zij, en haar ouders, altijd op hadden gehoopt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen