Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hoofdrolspelers verrassen miljoenste bezoeker 'Lion King'

Shownieuws

De hoofdrolspelers van de musical 'The lion king' hebben de miljoenste bezoeker van de voorstelling donderdag verrast met een bezoek.

De hoofdrolspelers van de musical 'The lion king' hebben de miljoenste bezoeker van de voorstelling donderdag verrast met een bezoek. Danny de Munk, Carolina Dijkhuizen en Jerrel Houtsnee bedankten mevrouw Van Gaalen uit Monster persoonlijk voor het telefonisch reserveren van het miljoenste kaartje.

De drie castleden leverden niet alleen zelf het kaartje bij haar af, zij namen haar ook mee voor een rondleiding achter de schermen van het Circus Theater in Scheveningen. In dit theater staat de populaire musical sinds ruim een jaar en de cast speelde er meer dan vijfhonderd voorstellingen.

Nog vier andere musicals van Joop van den Ende Theaterproducties verkochten eerder meer dan een miljoen kaarten, maar niet eerder gebeurde dat zo snel als bij 'The lion king'. Ook de musicals 'Miss Saigon', 'The phantom of the opera', 'Aida' en 'Elisabeth' ontvingen eerder meer dan een miljoen mensen. 'The lion king' bereikte deze mijlpaal sneller, omdat de voorstelling wekelijks acht keer is te zien in plaats van zeven keer. Dat is één keer vaker per week dan andere musicals.

In de omgeving van Den Haag was sinds enige weken de tussenstand van de kaartverkoop te volgen via een 42 meter hoge display langs de snelweg A12.

Danny de Munk speelt sinds 1 juni de rol van stokstaartje Timon, van het komische duo Timon en Pumba. Carolina Dijkhuizen speelt de vrouwelijke hoofdrol van leeuwin Nala, het vriendinnetje van Simba, en Jerrel Houtsnee speelt de rol van de valse hyena Banzai.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen